Ni som följt mig länge vet ju att trädgården blivit en stor hobby för mig, min alldeles egna oas där jag pillar med små plantor från tidig vinter fram till varm vår, för att sedan njuta av resultatet under hela sommaren. Trädgården har också blivit en stor och viktig del i mitt jobb sedan vi startade Florea och jag njuter varenda dag av att mitt jobb och hobby fått flätats samman. Den här tiden på året njuter jag kanske som mest av trädgården, allt pill och fix ger utdelning och det är prick nu jag känner att det var värt det. Vissa blommor har knappt slagit ut men mycket är klart att plockas och ätas. I år har jag odlat betydligt mer grönsaker än vad jag brukar, mängder av både broccoli och olika sorters kål med väldigt lyckat resultat. Det är något med att odla stora grönsaker såhär, känner mig sällan så mallig som när jag går ner och plocka min egna broccoli till middagen. Palmkål~Nero Di Toscana och Zinnia är en otrolig kombo. Så fina tillsammans! Jag älskar att lite planlöst slänga ihop en middag av det jag hittar i trädgården, lite gurka på ett fat, hyvlad Zucchini med massvis med citron, tomater i olika storlekar med krasseblommor på. Sommar på en tallrik. Egen pasta med färska örter, ett mysigt och gott kökspyssel! Titta så fint det blir! Såhär gör jag min pastadeg:400g durumvetemjöl4 äggHäll ut mjölet i en hög på arbetsbänken. Forma ett stort hål i mitten.Knäck i äggen.Vispa äggen med en gaffel och vispa i lite av mjölet i taget.Rör ihop allt och knåda till en smidig deg i ca 5 minuter. Dela degen i två bitar och täck med plastfolie. Lägg i kylen ca 1 timme.Kavla ut degen och ta lite färska örter från trädgården och placera ut på degen! Det godaste jag vet just nu är att göra semit tomater i ugnen, massvis med olivolja, nån vitlöksklyfta, salt och peppar. Detta rör jag ner med en burrata i pastan eller äter till bara en burrata. Otroligt gott! Att duka upp ute i trädgården, allt smakar ju bättre utomhus eller hur? Tycker så mycket om de här tallrikarna från Pick a Poppy!Hoppas ni njuter av sommaren!