Igår gjorde jag och Jasmina en så himla god lunch, vi ville förstås fira kollektionssläpp och då vill man ju äta något riktigt smarrigt! Det blev så gott att jag måste dela med er. Ni får ha överseende för att det inte blir ett perfekt utformat recept för vi freestylade rakt igenom och gör ni detsamma är jag övertygad om att de inte kan bli annat än gott! Köp en rulle smördeg, pensla med olivolja och strö över lite flingsalt. Rulla in kanterna runt hela och stoppa in i ugnen tills den fått en gyllenbrun färg. Skiva tomater i olika storlekar och färger över hela smördegen och sen…. Ringla över Gridellis chiliolja, den absolut godaste! Funkar med chiliflakes och olivolja också förstås. Toppa med färsk oregano, svartpeppar och lite citron. Ta några oliver du gillar, lägg i en ugnsform tillsammans med 4-5 vitlöksklyftor. Ett knippe färsk oregano, några bitar citron och en hel fetaost. Ringla över olivolja och låt gå i ugnen tills fetaosten fått lite färg. Löjligt gott!! Filodegspaj med spenat och fetaost. Vi köpte filodeg, rullade ut och fyllde med fetaost. En hel påse spenat stekte vi tills vätskan kokats av. Blanda sedan fetaost och spenat och lägg i mitten av filodegen, krydda med salt och svartpeppar. knögla sedan ihop filodegen till en liten hög. Pensla med olivolja och strö sesamfrön över. In i ugnen tills den fått fin färg. Kanske det enklaste men ändå godaste. Det mest tidskrävande är att skära tomaterna i skivor annars river man av alla dessa på fem minuter. Kanske något till fredagsmiddagen? Vi kommer iallafall köra en repeat på den här i helgen, så himla gott blev det!!